Waar kinderen ook echt kind mogen zijn!

Welkom op mijn website!

Ik ben Jeannette Hachmang, 60 jaar jong, gescheiden met twee volwassen kinderen en drie kleindochters.

Toen mijn kinderen nog op de lagere school zaten ben ik begonnen met het schrijven van verhalen voor mijn eigen kinderen. Het waren korte verhalen over de dingen die zij meemaakten of die ik verzon om ze te helpen met dingen waar ze moeite mee hadden. Mijn kinderen zijn ondertussen volwassen en hebben zelf kinderen. 

In mijn leven heb ik veel dingen gedaan en meestal waren daar kinderen bij betrokken. Ik heb 25 jaar volleybal training gegeven aan jeugd en ben heel lang oppas geweest, eerst als bijverdienste als tiener en later als oppasmoeder via verschillende instanties. Daarnaast ben ik ben 17 jaar werkzaam geweest als secretaresse en ben afgestudeerd Natuurgeneeskundig Therapeute. 

Het zijn mijn kinderen geweest die mij hebben gestimuleerd om mijn liefde voor het schrijven van kinderverhalen weer op te pakken. Dit heeft geleid tot het boekje over het Kikkertje Knetterkont. Dit boek is gebaseerd op mijn oudste kleindochter, Lemeh. Toen zij nog klein was vond ze het zo leuk om windjes te laten. Ze plaagde mij door ze steeds te laten en lachte dan zo hard dat ze omviel. Vaak vond ze het dan grappig om als kikker rond te springen en steeds een windje te laten. Als wij gingen wandelen met mijn hond, fantaseerde ze dat er krokodillen in de bosjes zaten die ons in onze billen zouden bijten. Zo kwam Kikkertje Knetterkont tot stand.

Al snel zullen er een aantal nieuwe boeken op deze site verschijnen. Ik ben bezig hier de laatste hand aan te leggen. Mijn boeken hebben geen achterliggende moraal al zal dat soms wel zo lijken. Ze hebben maar één doel, kinderen kind laten zijn en ze vrolijk maken!