Waar kinderen ook echt kind mogen zijn!

Bijna zover

Gepubliceerd op 10 juni 2019 om 20:43

Het heeft veel tijd gekost, dit nieuwe boek. Het is moeilijk om objectief te kijken naar je eigen leven. Je maakt veel fouten, maakt verkeerde keuzes, je valt en krabbelt weer op. Ik bereikte het punt waarop ik niet meer op kon krabbelen, ik was uitgeput en ontwikkelde een angststoornis. Jaren heb ik geprobeerd te achterhalen wat de reden was, maar daar zal ik waarschijnlijk nooit achter komen. Toch hoop ik dat ik wat duidelijkheid heb kunnen geven over de gevolgen van een angststoornis zoals de mijne. 

Mijn zoon is nu de cover aan het ontwerpen. Mijn kinderen zijn sowieso de echte artiesten op dat gebied, dus heb ik het dit keer aan mijn zoon overgelaten. Zodra de cover klaar is kan het boek naar de drukker.!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

info@mijnleukekinderboeken.nl
een maand geleden

Marvelous