Waar kinderen ook echt kind mogen zijn!

zwoegen en zweten

Gepubliceerd op 1 april 2019 om 20:26

Op dit moment leg ik de laatste hand aan mijn boek over mijn angststoornis. Het is hard werken, zwoegen en zweten. Zoveel dingen die ik wil vertellen en uitleggen! Je vult aan, wist dingen die overbodig zijn, steeds weer pas je aan, het lijkt alsof er geen einde aan komt. 

Het is niet alleen veel werk, het is ook heel emotioneel. Ik maak alles weer door terwijl ik me alle moeilijke momenten herinner. Iedere keer dat ik dacht dat het werkelijk niet erger kon worden, maar het toch erger werd. 

Maar het is bijna gebeurd. Het boek wordt nu gelezen door mensen die dicht bij mij staan en zij zullen me helpen om gaten in mijn geheugen in te vullen, tekstuele veranderingen aan te brengen en zij kijken of het begrijpelijk is zoals ik het heb omschreven.

Zodra dat gebeurd is en ik de laatste veranderingen heb aangebracht kan het naar de drukker. Nog eventjes geduld hebben en dan komt "gevangen door een angststoornis" uit!!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

info@mijnleukekinderboeken.nl
4 maanden geleden

Oh, you take yourself so seriously.....