Waar kinderen ook echt kind mogen zijn!

Steeds een stapje vooruit

Gepubliceerd op 23 januari 2019 om 19:55

Hoewel de uitgeverij nog steeds niet actief is, ben ik iedere dag een paar uur bezig met zaken rondom Mijn Leuke Kinderboeken. Vandaag heb ik de boeken van Het Kleine Reusje besteld. Ik ben zo blij met het resultaat dat ik erover denk om Kikkertje Knetterkont ook in een A5 versie met een hardcover uit te geven. 

Mijn familie en vrienden zijn er enthousiast over, dus heb ik Kikkertje Knetterkont alvast in die versie gezet. Het is alleen jammer dat het boek, door die uitvoering, duurder gaat worden en dat de tekenplaten eruit zullen gaan. Een andere optie zou zijn om ze beide ook in een softcover versie te laten uitkomen. Dat zou goedkoper zijn. 

Hoe dan ook, uiterlijk volgende week kan ik eindelijk de webshop actief maken!!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

info@mijnleukekinderboeken.nl
4 maanden geleden

Isn't that great??